Preguntes freqüents

 

Preguntes freqüents

Quantes places hi ha disponibles?

Hi ha 33.000 places limitades.

M'he inscrit a la cursa, però no m'ha arribat el comprovant d'inscripció. Què faig?

Comproveu que no s'hagi quedat a la carpeta d'spam del vostre correu electrònic. Si no hi sou, a l'apartat d'inscripcions d'aquesta web, cliqueu al comprovant d'inscripció, poseu el vostre DNI i descarregueu el vostre comprovant.

He de pagar per participar a la cursa?

No, La Cursa El Corte Inglés és gratuïta.

Els menors d'edat poden participar a La Cursa?

Sí, els menors nascuts abans del 2008 poden participar a la carrera. Tanmateix, cal que comptin amb l'autorització d'un dels seus pares o tutors legals, la qual haurà de ser inclosa al formulari d'inscripció. A més a més, el dia de la cursa, els menors hauran d'estar acompanyats per un adult responsable durant tot l'esdeveniment.

Com puc contactar per a qualsevol consulta?

Per a qualsevol consulta, podeu contactar-nos a través de l'adreça de correu electrònic cursaelcorteingles@rpmsports.es.

On he de recollir el meu dorsal?

Els dorsals es recullen al centre d'El Corte Inglés que vas seleccionar en fer la teva inscripció, en la data i hora que hagis indicat durant el procés de registre.

Una altra persona pot recollir el meu dorsal al meu lloc?

Sí, una altra persona pot recollir el teu dorsal al teu lloc. Per fer-ho, heu de presentar el justificant de la vostra inscripció juntament amb una fotografia del vostre document d'identificació (DNI, NIE o passaport).

És possible recollir el meu dorsal el dia de la cursa?

No, els dorsals han de ser recollits seguint les indicacions establertes durant el procés d'inscripció.

Puc canviar el meu calaix de sortida per un que surti abans?

Sí, pots canviar el teu calaix de sortida per un que surti abans. Només necessites accedir a la teva inscripció (a l'apartat d'inscripcions utilitzant el teu localitzador i correu electrònic, i fer el canvi abans de la data límit, que és 15 dies abans de la prova).

Quin sistema de cronometratge s'utilitza a la cursa?

A la cursa utilitzem el sistema de cronometratge xip conegut com a cronochip. Aquest xip es troba ubicat dins del sobre del teu dorsal.

Puc córrer amb la mascota?

No recomanem córrer amb mascotes degut a la gran quantitat de gent que participa a l'esdeveniment i al nivell de soroll present durant la cursa. Per raons de seguretat i comoditat tant per als corredors com per a les mascotes, és millor deixar els animals a casa durant la cursa.

Ofereixen servei de dutxes després de la cursa?

Lamentablement, no disposem de servei de dutxes després de la cursa. Et recomanem que portis roba de canvi i tovalloles per refrescar-te i canviar-te després de la competició.

Hi ha un servei de guarda-roba per deixar les meves pertinences durant la carrera?

No, actualment no oferim servei de guarda-roba durant la cursa. T'aconsellem que planifiquis amb anticipació i portis només el necessari per a la cursa, ja que no hi haurà instal·lacions per guardar pertinences durant l'esdeveniment.