Preguntes freqüents

Només ens podem inscriure 8.000 participants?
Hi ha 8.000 places limitades per a corredors que tenen el xip groc. Per als corredors sense xip groc no hi ha cap limitació.

M’he inscrit a la cursa però no m’ha arribat el comprovant d'inscripció. Què faig?
Comprova que no hagi quedat a la carpeta del correu brossa / spam del teu correu electrònic. Si no hi és, a l'apartat d'inscripcions d'aquest web, clica a comprovant d'inscripció, posa el teu DNI i descarrega el teu comprovant. 

Haig de pagar per participar a la cursa?
No, La Cursa El Corte Inglés és gratuïta.

Els menors d’edat poden córrer la cursa?
L’edat mínima per a participar en la modalitat de xip groc és de 16 anys. Els menors de 18 anys podran córrer però necessiten l’autorització d’un dels pares/tutors. El dia de la cursa hauran d’anar acompanyats per un adult.

On puc comprar un xip groc?
El xip groc és personal. El podràs comprar en establiments esportius. Tens una llista de centres de Barcelona i Catalunya que trobaràs al següent enllaç www.championchip.cat

On i quan podem recollir els dorsals els corredors amb xip groc?
Els dorsals per als corredors amb xip groc s’assignaran en funció de la marca acreditada. Es podran recollir a El Corte Inglés de Portal de l’Àngel (Planta 0) o a El Corte Inglés Diagonal (Planta 2), entre el dimecres 26 d'abril i el dissabte 6 de maig de 2023 (excepte el 30 d'abril i l'1 de maig que són dies festius), el dia i en la franja horària triada a la inscripció. No us descuideu el resguard de la inscripció i/o el DNI. Podeu presentar el resguard a través del mòbil.

I els corredors sense xip groc?
Els dorsals per als corredors sense xip groc es podran recollir a El Corte Inglés de Portal de l’Àngel o a El Corte Inglés Diagonal, entre el dimecres 26 d'abril i el dissabte 6 de maig de 2023 (excepte el 30 d'abril i l'1 de maig que són dies festius), el dia i en la franja horària triada a la inscripció.

Puc recollir el dorsal d’un amic o familiar?
Sí, tant si correran amb xip groc com amb dorsal xip, sempre que porteu el seu resguard d’inscripció i el seu DNI.

Hi haurà calaixos a la sortida?
Sí, hi haurà 5 calaixos per als corredors amb xip groc i s'accedirà en funció del color del dorsal, situats entre els números 617 i 629 de l'Av. Diagonal. Els participants amb dorsal-xip sortireu des d'un únic calaix, situat a continuació dels calaixos amb participants propietaris de xip groc.

Si tinc xip groc, a quin calaix de sortida em col·locaran?
Els calaixos de sortida de xip groc s'assignaran segons l'historial de marca amb Championchip.

Puc portar un cotxet de nadó a la zona de calaixos de sortida de xip groc?
No es podrà accedir als calaixos de sortida amb cap tipus d’aparell de rodes, ni cotxets, ni handbikes, ni cadires de rodes, etc.

Què passa si em descuido el xip groc a casa?
No tindràs el control del temps, així que fes memòria!