XIP GROC


La inscripció amb xip es tancarà en arribar als 10.000 corredors.

La prova barcelonina, malgrat el seu tarannà festiu i multitudinari, mai ha renunciat al seu rigor i al control de tots els aspectes organitzatius i sempre ha estat tutelada per la Federació Catalana d’Atletisme.

D’aquesta forma, la Cursa El Corte Inglés combina la participació popular i festiva amb la pràctica esportiva amateur rigorosa i intensiva. Més que mai la prova s’obre a tot tipus de participants i facilita també la presència d’aquells esportistes afeccionats que exigeixen unes mesures de control a la seva pràctica esportiva que no són les habituals de l’esportista ocasional.

El temps oficial, utilitzat per fer les classificacions, és l’existent entre el tret de sortida i el moment en què el participant traspassi la línia d’arribada. No obstant això, als participants amb xip se’ls podrà facilitar el seu temps real, transcorregut entre el pas per la línia de sortida i el pas per la línia d’arribada, però aquest no serà considerat temps oficial.

La sortida dels atletes amb xip groc està dissenyada per calaixos. A cada calaix s'accedeix d'acord amb el número de dorsal i color de dorsal. La incorporació al calaix corresponent es farà per tots dos costats de la calçada central d'Avinguda Diagonal.

DORSAL XIP


Novament tots els corredors participaran a la cursa utilitzant un xip.
Els corredors sense xip groc tindran un dorsal que incorpora un xip en el seu revers. Permetrà tenir la referència exacta del temps assolit a la Cursa.

Perquè el dorsal-xip sigui llegit, ha de ser ben visible a la part davantera del cos, sense cap element que el tapi.

Indicacions per garantir que el xip es llegeix correctament:

  • Posar el dorsal-xip a l'alçada de sota el pit perquè el numero de dorsal sigui visible
  • Utilitzar 4 imperdibles per col·locar-lo
  • No tapar el dorsal amb motxilles, jaquetes…
  • Anar en compte amb no tapar-lo quan miris el rellotge, especialment en creuar la meta
  • No doblegar el dorsal, sobretot per on hi ha el xip
  • No treure l'escuma del dorsal-xip

CONTROLS DE TEMPS


Tant el xip groc com el dorsal-xip són personals i intransferibles.

Per a optar al diploma final i a les 3 medalles per als 3 primers classificats en la categoria masculina i femenina, és necessari completar la prova, havent passat pels diferents controls de temps establerts al llarg del recorregut.

Els participants hauran de quedar registrats en tots els controls de temps.