Bases


 • Article 1

 • La 42a Cursa El Corte Inglés és una cursa que es fa a peu, oberta a tothom, que se celebrarà̀ el diumenge 24 d’abril de 2022. Les inscripcions són gratuïtes.
 • Article 2

 • El recorregut, certificat per la Federació́ Catalana d’Atletisme, és de 10 km pels carrers de Barcelona. La sortida es farà̀ des de l'Avinguda Diagonal 617 a les 9.00 h. S’ha de respectar el punt i l’ordre de sortida. L’arribada serà̀ a la Plaça Catalunya i es tancarà̀ a les 11.30 h.
 • Article 3

 • La cursa està oberta a persones de qualsevol nacionalitat, federats o no. Cada corredor-a participa en aquesta cursa atlètica sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.
 • Article 4

 • Hi ha dues modalitats de participació:

  1. Atletes amb xip groc

  • Inscripcions:
   Exclusivament Online: abans de les 24.00 h del diumenge 17 d’abril o fins que se n’assoleixin els 10.000 inscrits.
  • Els dorsals, assignats en funció de la marca acreditada, es recolliran els dies 21 i 22 d'abril a les botigues El Corte Inglés de Portal de l’Àngel i Avinguda Diagonal.
  • La sortida està dissenyada per calaixos. A cada calaix s'accedeix d'acord amb el número i color de dorsal. La incorporació al calaix corresponent es farà per tots dos costats de la calçada central d'Avinguda Diagonal.
  • El mínim d’edat per participar en la modalitat de xip groc és de 16 anys.
  • No es podrà accedir als calaixos de sortida amb xip groc amb cap tipus d’aparell amb rodes (cotxets de nadó, handbikes, cadires de rodes...).

  2. Resta de participants (dorsal amb xip incorporat)

  • Inscripcions:
   Exclusivament Online: fins a les 24.00 h del diumenge 17 d'abril. Els corredors inscrits han de recollir el dorsal-xip abans de les 20:30 h del dimecres 20 d'abril de 2022. I la recollida del dorsal es farà amb cita prèvia del 4 al 20 d'abril.
  • La incorporació a la línia de sortida serà pel calaix 6, situat a continuació dels calaixos amb participants propietaris de xip groc. La incorporació al calaix 6 es farà per tots dos costats de la calçada central d'Avinguda Diagonal.
  • Les persones amb mobilitat reduïda o acompanyades amb cotxets de nadó o d’altres aparells amb rodes hauran de situar-se a les darreres posicions de la sortida d'Avinguda Diagonal.

 • Article 5

 • Tots els participants aniran proveïts del dorsal corresponent, col·locat al pit.
 • Article 6

 • Els menors d’edat només hi podran participar amb l’autorització d’un dels progenitors/tutors i sota la seva responsabilitat.
 • Article 7

 • Hi ha 3 controls de cronometratge: a la sortida, a l’arribada i al km 5. Si algun participant no passa pels punts de control està desqualificat. Tots els participants que comencin i acabin la prova tindran el diploma digital acreditatiu del seu temps (sempre que tinguin tots els controls de pas entre la sortida i l’arribada). També aconseguiran una medalla de finisher que es podrà recollir del 27 d'abril al 12 de maig, en les botigues de El Corte Inglés Portal de l’Àngel i El Corte Inglés Diagonal.
 • Article 8

 • Hi haurà una classificació general individual, premiant als 3 primers classificats en categoria masculina i a les 3 primeres classificades en categoria femenina. Per a les classificacions es tindrà en compte el temps per ordre d'arribada.
 • Article 9

 • Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els de l’organització.
 • Article 10

 • A l’organització de la Cursa El Corte Inglés també hi col·laboren les autoritats esportives i municipals, la Guàrdia Urbana, Voluntaris 2000 i la Creu Roja. El Corte Inglés i la resta de les entitats col·laboradores no respondran dels accidents ni de les malalties contretes o agreujades durant la Cursa, així com tampoc dels danys que puguin patir els participants o terceres persones.
 • Artículo 11

 • La Cursa El Corte Inglés complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi de la COVID-19 vigents en el moment de fer la carrera. És obligatori l'ús de la màscara abans de la sortida i després de l'arribada. Els participants hauran de portar obligatòriament la seva pròpia màscara fins al moment en el qual es doni la sortida de la carrera. Una vegada comencin a córrer, es poden treure la màscara, però la conservaran per a tornar-la-hi a posar quan travessin la meta. El personal de l'organització vetllarà en tot moment pel compliment de les normes.
 • Article 12

 • Protecció de dades

 • Responsable

  El Corte Inglés, SA, amb Domicili Social: Calle Hermosilla 112, 28009 Madrid.

  Delegat de Protecció de Dades

  delegado.protecciondatos@elcorteingles.es

  Finalitat principal

  La finalitat del tractament és gestionar la vostra subscripció a La Cursa El Corte Inglés, així com el desenvolupament de l’activitat esportiva. Pel fet de realitzar la inscripció, vos accepta les normes per les quals es regeix aquesta prova esportiva.

  Altres finalitats

  Enviament de comunicacions sobre futures edicions de La Cursa El Corte Inglés per tots els canals disponibles (inclosos mitjans electrònics).

  Legitimació

  La legitimació per al tractament de les vostres dades és la vostra sol·licitud de participació a La Cursa El Corte Inglés. L’enviament de comunicacions sobre futures edicions de La Cursa està basat en l’interès legítim d’El Corte Inglés de promocionar-ne la participació.

  Destinataris

  En alguns casos, contractem a empreses tecnològiques per desenvolupar la web de La Cursa El Corte Inglés, així que poden emmagatzemar i tractar les vostres dades per a la gestió de La Cursa. Igualment, és necessari que comuniquem o cedim la informació que ens ha proporcionat a terceres parts per poder-li prestar el servei que ha sol·licitat, per exemple, a empreses de logística, transport i entrega i impremtes. Igualment, la vostra informació personal estarà a disposició de les Administracions públiques, Jutges i Tribunals, per a l’atenció de les possibles responsabilitats nascudes del tractament de les vostres dades de caràcter personal.

  Drets

  Les persones interessades teniu dret a obtenir l’accés a les vostres dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si en fos el cas, a sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins pels quals van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podeu sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades, i en aquest cas únicament les conservaríem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Igualment, i per motius relacionats amb la vostra situació particular, els interessats podeu oposar-vos al tractament de les dades, i la informació personal deixarà de tractar-se, per a aquelles finalitats respecte de les quals en manifesteu l’oposició.

  Quan sigui tècnicament possible, com a interessat podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades a un altre responsable del tractament. Per exercitar aquests drets, de conformitat amb la legislació vigent, com a interessat podeu dirigir-vos per correu postal, amb una còpia adjunta d’un document acreditatiu de la vostra identitat (DNI o Passaport), a El Corte Inglés, a la direcció: Carrer Bolívia 234, 08020 Barcelona, o per correu electrònic a cursa@elcorteingles.es, amb referència indicada. Com a persona interessada podeu presentar una reclamació davant de l’Agencia Española de Protección de Datos, especialment quan no estigueu satisfet amb l’exercici dels vostres drets. Per a més detalls consulteu la web https://www.agpd.es

  Autorització dels drets d'imatge

  La participació a La Cursa El Corte Inglés suposa permetre l'autorització a El Corte Inglés, SA perquè les imatges gravades (vídeo) i fotografies realitzades durant La Cursa, i el nom, cognoms i temps dels participants siguin utilitzats per dur a terme activitats publicitàries i/o promocionals relacionades amb La Cursa i les futures edicions, en qualsevol format o mitjà (incloent anuncis impresos, televisió, ràdio o Internet), amb un àmbit territorial mundial, per un període indefinit i amb caràcter gratuït.

  La presa de totes i cadascuna de les decisions relatives a l'exhibició dels suports en què s'incorporin les imatges, fotografies, nom, cognoms o temps serà de l'exclusiva competència i responsabilitat d'El Corte Inglés, que decidirà en funció de les pròpies necessitats.

  Les imatges, fotografies, nom, cognoms o temps no seran utilitzades per altres finalitats que difereixin de les expressades, ni seran cedides a tercers per a un ús diferent de l'expressat anteriorment.

 • Article 13

 • Aquest reglament està subjecte a possibles canvis segons les indicacions i restriccions sanitàries i/o governamentals.
 • Article 14

 • El fet de participar en aquesta cursa pressuposa l’acceptació d’aquestes normes i de les resolucions que n’hagi pres l’organització en els casos que no hagin tingut en compte les normes esmentades.

PREGUNTES FREQÜENTS


Només ens podem inscriure 10.000 participants?
Hi ha 10.000 places limitades per a corredors que tenen el xip groc. Per als corredors sense xip groc no hi ha cap limitació.

M’he inscrit a la cursa però no m’ha arribat el mail de confirmació. Què faig?
Comprova que no hagi quedat a la carpeta del correu brossa / spam del teu correu electrònic. Si no hi és, espera 24 hores. Si tot i això no t’arriba, envia’ns un missatge, però en cap cas et tornis a inscriure.

Haig de pagar per participar a la cursa?
No, la Cursa El Corte Inglés és gratuïta.

Els menors d’edat poden córrer la cursa?
L’edat mínima per participar en la modalitat de xip groc és de 16. Tots els menors de 18 anys podran córrer amb el dorsal xip però necessiten l’autorització d’un dels pares/tutors. El dia de la cursa hauran d’anar acompanyats per un adult.

On puc comprar un xip groc?
El xip groc és personal. El podràs comprar en establiments esportius. Tens una llista de centres de Barcelona i Catalunya que trobaràs al següent enllaç www.championchip.cat

On i quan podem recollir els dorsals els corredors amb xip groc?
Els dorsals per als corredors amb xip groc s’assignaran en funció de la marca acreditada. Es podran recollir a El Corte Inglés de Portal de l’Àngel o a El Corte Inglés Diagonal, el dia i en la franja horària triada. No us descuideu el resguard de la inscripció i/o el DNI. Podeu presentar el resguard a través del mòbil.

I els corredors sense xip groc inscrits online?
Els dorsals per als corredors sense xip groc es podran recollir en El Corte Inglés de Portal de l’Àngel o en El Corte Inglés Diagonal, entre el 4 d'abril i el 20 d'abril, el dia i la franja horària triada.

Puc recollir el dorsal d’un amic o familiar?
Sí, tant si correran amb xip groc com amb dorsal xip, sempre que porteu el seu resguard d’inscripció i el seu DNI.

Hi haurà calaixos a la sortida?
Sí, hi haurà 5 calaixos per als corredors amb xip groc i s'accedirà en funció del color del dorsal, situats entre els números 617 i 629 de l'Av. Diagonal. Els participants amb dorsal-xip sortireu des d'un únic calaix, situat a continuació dels calaixos amb participants propietaris de xip groc.

Si tinc xip groc, a quin calaix de sortida em col·locaran?
Els calaixos de sortida de xip groc s’assignaran en funció de la marca acreditada.

Puc portar un cotxet de nadó?
No es podrà accedir als calaixos de sortida amb cap tipus d’aparell de rodes, ni cotxets, ni handbikes, ni cadires de rodes, etc.

Què passa si em descuido el xip groc a casa?
No tindràs el control del temps, així que fes memòria!

Quan podré recollir la meva medalla?
Entre el 27 d'abril i el 12 de maig a les botigues de El Corte Inglés de Portal de l'Àngel o Diagonal. Presenta el diploma acreditatiu.